tr en

BİNGÖL TSO’DAN ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO), TOBB-Ziraat Bankası-Denizbank ve Kredi Garanti Fonu işbirliğinde üyelerine nefes kredisi kullandıracak.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası yaptığı yazılı açıklamada, “TOBB-Ziraat Bankası-Denizbank ve Kredi Garanti Fonu İşbirliğinde Oda ve Borsaların iştirakiyle hayata geçirilecek olan Nefes Kredisi projesinde Bingöl TSO’nunda yer aldığını belirterek Oda üyesi KOBİ’lere 20 Milyon TL Düşük faizli kredi verilecektir. Aralık ayı sonunda projenin detayları ve uygulama koşulları netlik kazanacaktır. Konu hakkında üyelerimizi detaylı bir şekilde bilgilendireceğiz. Ülkemizdeki faiz oranlarının iş yapabilmenin ötesinde olduğunu sürekli olarak vurgulayan ve bu konuda sürekli çözüm arayışında olan devlet büyüklerimize ve TOBB’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

Etiketler: